Kilimanjaro

bestigakilimanjaro.se tillhör Africana Travel

www.africanatravel.se


Kilimanjaro är en av världens största stratovulkaner och tillika världens högsta fristående berg. Med sina 5 895 meter över havet är Kilimanjaro det högsta berget i världen och på listan över platser på jorden som ligger närmast solen kommer Kilimanjaro på fjärde plats efter Chimborazo, Huascaran, Cotopaxi i Anderna i Sydamerika (källa www.nepal-resor.se). Kilimanjaro med den karakteristiska vita toppen har i århundraden fascinerat resenärer. De första Européer som kom till kusten i Tanzania fick höra berättelser om berget med den vita toppen men de trodde att det var omöjligt att det skulle kunna finnas ett berg med snö på toppen så nära ekvatorn.


BESTIG KILIMANJARO MED AFRICANA TRAVEL, VI ÄR EN ARRANGÖR SOM GÖR SKILLNAD! KONTAKTA OSS FÖR ETT KOSTNADSFRITT RESEFÖRSLAG.


Ange namn, mailadress, telefonnummer, när ni vill resa, hur många ni är som ska resa och vilken rutt ni vill bestiga Kilimanjaro via så skickar vi ett reseförslag till er inom 24 timmar. Välkommen att bestiga Kilimanjaro med oss på Africana Travel! Klicka här för att se bilder från våra Kilimanjarobestigningar.