Om

bestigakilimanjaro.se tillhör Africana Travel

www.africanatravel.se


Denna sida tillhör Africana Travel. Den handlar, precis som det låter, om att bestiga Kilimanjaro. Vi ville skapa en guide om Kilimanjaro på nätet som är enkel att hitta för er som söker information om att bestiga Kilimanjaro. Sidan är i princip under konstant uppbyggnad och vi kommer kontinuerligt att fylla sidan med mer information om Kilimanjaro, de olika rutterna på Kilimanjaro, väder och vind på Kilimanjaro, årstider, regn och temperatur på Kilimanjaro, klimatzoner på Kilimanjaro, vad ni ska packa om ni ska bestiga Kilimanjaro. Ja ni förstår, målsättningen är att denna sida ska vara den mest kompletta guiden om att bestiga Kilimanjaro (på svenska) som ni kan hitta på nätet. Informationen på denna sida bygger på kunskap från våra guider och framförallt från Arnold som är ansvarig för våra Kilimanjarobestigningar. Arnold är själv en certifierad och erfaren guide med mängder av bestigningar av Kilimanjaro, Mount Kenya och Mount Meru på sitt CV.

BESTIG KILIMANJARO MED AFRICANA TRAVEL, VI ÄR EN ARRANGÖR SOM GÖR SKILLNAD! KONTAKTA OSS FÖR ETT KOSTNADSFRITT RESEFÖRSLAG.


Ange namn, mailadress, telefonnummer, när ni vill resa, hur många ni är som ska resa och vilken rutt ni vill bestiga Kilimanjaro via så skickar vi ett reseförslag till er inom 24 timmar. Välkommen att bestiga Kilimanjaro med oss på Africana Travel! Klicka här för att se bilder från våra Kilimanjarobestigningar.