Resor Kilimanjaro

bestigakilimanjaro.se tillhör Africana Travel

www.africanatravel.se


KILIMANJARO I FULLMÅNE


Våra populära gruppresor med toppbestigning i fullmåne leds av våra allra bästa och mest erfarna guider. Maximal storlek på gruppen är 12 personer för bästa upplevelse. Dessa resor planeras noga och extra dagar är inplanerade i resplanen för att ge er den allra bästa chansen att nå era drömars mål; Uhuru Peak, Afrikas högsta punkt, Kilimanjaros legendariska vita topp 5 895 meter över havet.


Läs mer om denna resa.


KILIMANJARO OCH TANZANIASAFARI


Bestig Kilimanjaro och bege er därefter vidare på nästa äventyr unikt för Tanzania; safari i Serengeti och Ngorongorokratern med de rikaste landlevande djurlivet i världen.


Läs mer om denna resa


KILIMANJARO LEMOSHO


Lemoshorutten anses av många vara den vackraste rutten att bestiga Kilimanjaro. Genom tät regnskog går den sakta uppför de västra sluttningarna över Shiraplatån innan den efter fyra dagar går ihop med Machamerutten.


Läs mer om denna resa

KILIMANJARO MACHAME


Machamerutten eller som den för många är känd "Whiskeyrutten" är den populäraste rutten uppför Kilimanjaro. Machamerutten är utmanande och tuff med branta uppförsbackar men också en del nerförsbackar. Machameruttens profil gör det att den effektivt hjälper kroppen att acklimatisera sig och chanserna att klara sig till Kilimanjaros topp är goda.


Läs mer om denna resa.


KILIMANJARO OCH ZANZIBAR


Vad kan vara skönare efter en Kilimanjarobestigning än att slappna av på en tropisk strand på Indiska Oceanens paradisö Zanzibar? Vi har hotell från mellanklass till lyx.


Läs mer om denna resa


KILIMANJARO PÅ ERT SÄTT


Vi har kunskapen och erfarenheten för att skräddarsy din drömresa till Kilimanjaro. Vill du bestiga Kilimanjaro längs Rongairutten eller längs den nyligen öppnade Northern circuit? Vill du bestiga Mount Meru och Kilimanjaro på samma resa? Kontakta oss, vi arrangerar drömresan till dig.

BESTIG KILIMANJARO MED AFRICANA TRAVEL, VI ÄR EN ARRANGÖR SOM GÖR SKILLNAD! KONTAKTA OSS FÖR ETT KOSTNADSFRITT RESEFÖRSLAG.


Ange namn, mailadress, telefonnummer, när ni vill resa, hur många ni är som ska resa och vilken rutt ni vill bestiga Kilimanjaro via så skickar vi ett reseförslag till er inom 24 timmar. Välkommen att bestiga Kilimanjaro med oss på Africana Travel! Klicka här för att se bilder från våra Kilimanjarobestigningar.

 
 
 
 
Kilimanjaro
Kilimanjaro och safari
Kilimanjaro och Zanzibar
Kilimanjaro, safari och Zanzibar2